Hegel H360 - ListeningMatters Audio Systems

Bezoek aan Hegel – Oslo

Op uitnodiging van importeur GP Acoustics bezochten wij op 23, 24 en 25 april jl. de Hegel fabriek in Oslo Noorwegen.

Het ontmoeten van de mensen achter de producten is altijd zeer leerzaam zo ook deze ontmoeting met Chief engineer Mr. Bent Holler en Mr. Anders van Hegel.
Hegel fascineert ons vanaf het eerste moment dat wij er mee begonnen te werken een aantal jaar geleden. Het fraaie minimalistische design spreekt ons enorm aan maar natuurlijk is het de sound die de Hegel producten doet excelleren.

Onder de ‘motorkap’ van de Hegel versterkers, zit hun gepatenteerde “ Soundengine “ technologie. Op analoge wijze rekent Hegel af met harmonische en cross-over vervorming.
Highlight van het bezoek was de kennismaking met hun nieuwe top off the line H590 integrated versterker/ Dac die onlang op de High-end show in München is gelanceerd.

In de fabriek mochten wij het prototype beluisteren en deze H590 versterker betoverde direct vanaf het eerste moment en zet een nieuwe standaard neer zowel binnen Hegel alsmede op het front van geïntegreerde versterkers met ingebouwde D/A conversie. ListeningMatters Audio zal deze versterker als eerste in Nederland lanceren zodra hij leverbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.