Devialet komt met mini Phantom

Devialet introduceert de Phantom Reactor. Het gaat om een mini-Phantom die er XXS uitziet, maar XXL presteert. Muzikaal geweld op een kwart van het formaat Phantom. De specs liegen er niet om. De Phantom Reactor heeft een geluidsdruk van 95 dB in tegenstelling tot z’n grootste broer, de Phantom Gold, die 108 dB SPL haalt. 95 DB SPL op een kwart van het formaat dus.

Er komen twee modellen, Reactor 600 die beschikking heeft over 600W vermogen, en de Reactor 900 die 300W meer heeft. Frequentie-response loopt van 18 Hz tot 21 kHz (Phantom Gold: 14 Hz – 27 kHz) en in de Reactor bevinden zich een Aluminium Full Range Driver aan de voorzijde, geflankeerd door twee Aluminium laag drivers.

De prijs voor een Phantom Reactor 600 wordt 990 euro en die van de Reactor 900 wordt 1.290 euro. Met een inhoud van slechts 3 liter (tegenover de originele Phantom met 12 liter) hebben we het dus over een kwart Phantom. Met een gewicht van 4,3 kilogram geen kleine jongen. Er is voor de Phantom Reactor een geheel nieuwe app ontwikkeld. Je kunt de Phantom Reactor solitair gebruiken of in de nabije toekomst stereo koppelen. En wie weet wat nog meer. De Phantom Reactor beschikt over Airplay, een UPnP Renderer, Bluetooth, AAC en SBC audio codecs. Muziek streamen kan bedraad en via WiFi met Spotify Connect en verder is er een gecombineerde Analoge/Optische jack uitgang (tot 48 kHz via analoog en tot 96 kHz via de optische verbinding).

De Phantom Reactor zal ergens in november leverbaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.