Events

Listening Matters evenementen Agenda.
Image
Image

Met grote regelmaat organiseert Listening Matters evenementen, zoals luistersessies, demonstraties, workshops, lezingen en nog veel meer. Houd onze evenementenkalender in de gaten via deze pagina en Facebook; we voegen regelmatig nieuwe, verrassende, leerzame en leuke events toe.

We hopen je dan ook graag op één van onze events persoonlijk te ontmoeten.

De volgende Listening Matters show begint over
Showtime!
VIP AVOND: VRIJDAG

26/27

MEI

VIVID AUDIO & HALCRO

The Spirit of Sound

Met special guest Laurence Dickie

Laat je betoveren door de "Spirit of sound", de audio show waarin Laurence Dickie ons mee neemt naar de wereld van muziek met de krachtige en verfijnde Vivid Audio Giya G1 Spirit luidsprekers aangestuurd door de meeslepende Halcro Eclipse versterker. Reserveer nu een plekje voor de VIP avond met Laurence Dickie op Vrijdag 26 mei! 

Laurence Dickie
Met zijn ongeëvenaarde expertise en creativiteit heeft hij Vivid Audio gemaakt tot een van de meest gerenommeerde audiomerken ter wereld. Zijn passie voor geluid, vakmanschap en design is wat de Vivid Audio luidsprekers zo bijzonder maakt en ons in staat stelt om de meest verfijnde details van muziek te ervaren.

Kan je niet op vrijdag avond? Niet getreurd, op Zaterdag 27 Mei is het evenement met vrije inloop toegankelijk van 10:00 tot 17:00

Vivid Audio Giya G1 Spirit Black - ListeningMatters Audio SystemsImage
VIP AVOND: VRIJDAG

14/15

APRIL

THE SOUND OF AMERICA

Mark Levinson & Wilson Audio

Met special guest Peter McGrath

Het is weer tijd om je oren te trakteren op een onvergetelijke ervaring bij Listening Matters! Mark Levinson viert haar 50ste verjaardag met de geweldige special edition ML-50 eindversterkers en Listening Matters feest mee! Geheel in Amerikaanse stijl zal de ML-50 de eveneens geweldige Alexia V luidsprekers van Wilson Audio aansturen. Kom op 14 of 15 april naar Listening Matters en vier de 50ste verjaardag van Mark Levinson met ons mee! Voor de VIP avond op vrijdag 14 april kan je hier reserveren zolang de knop zichtbaar is! Wees er snel bij!

Kan je niet op vrijdag avond? Niet getreurd, op Zaterdag 15 April is het evenement met vrije inloop toegankelijk van 10:00 tot 17:00

VIP AVOND: VRIJDAG

20

JANUARI

HEGEL EVENT

The Conductor & The Orchestra - VIP

Met Special Guest Johan Coorg

Introductie evenement met Hegel's nieuwe krachtpatser. De H30A eindversterker, geassisteerd door de nieuwe P30A voorversterker. Een combinatie die zo goed is dat wij er een gehele show aan toewijden. Breng de avond door met verhalen van Johan Coorg, een heerlijk buffet en muziek zoals je het nog nooit gehoord hebt!

Kan je niet op vrijdag avond? Niet getreurd, op Zaterdag 21 januari is het evenement met vrije inloop toegankelijk van 10:00 tot 17:00