DEURBELEID COVID-19 KLANTENSERVICE 070 - 363 20 50
  • No products in the cart.
Bluesound Logo - Chattelin Audio Systems

Voor muziekliefhebbers en audiofielen

Als ontwerpers, ingenieurs en liefhebbers die een leven lang in de muziekindustrie hebben gewerkt neemt Bluesound met minder dan perfectie geen genoegen. Velen van hen waren er in de jaren ’70 ook al bij, toen ze met het inmiddels wereldberoemde NAD pionierden in de hifi. En ze streven nog steeds onvermoeibaar een perfecte muziekweergave met innovatieve technologie na. Bluesound is niet het zoveelste computerbedrijf, bij hen gaat het om muziek.

Bluesound heeft een passie voor detaillering, klankkleur en volume (en dan hebben we het niet alleen over Decibellen) dus ontwikkelden ze een een nieuwe visie op draadloos HD geluid, waarbij geluidskwaliteit en gebruiksgemak hand in hand gaan. Muziekweergave zoals het in de studio klonk tijdens de opname. Zoals de muzikanten wilden dat je het zou horen. En voeg daar nog je eigen muziekbibliotheek, internetradio en online muziekdiensten aan toe. Klinkt goed hè? Wij vinden van wel, en de recensenten ook.

” Je hoeft geen audiofiel te zijn om te kunnen genieten van HD muziekweergave, maar met een beetje geluk word je dat wél als je hoort wat je altijd hebt gemist! “

X