• No products in the cart.
CEC - Chattelin Audio Systems

The Drive

Het Japanse C.E.C. is een merk met een grootse historie. In 1991 introduceerde C.E.C het eerste snaaraangedreven cd-loopwerk, de beroemde TL1. Sindsdien heeft C.E.C de snaartechnologie verder ontwikkeld en verfijnd tot het hedendaagse absoluut hoge niveau waarop de huidige cd-spelers presteren. C.E.C. bewijst dat de cd als muziekdrager nog steeds toekomst heeft. De systemen van C.E.C. zijn vrij van akoestische feedback, hebben een hogere signaal-ruisverhouding en elimineren jitter.

De ontwikkeling van het CEC Belt Drive System is begonnen op het principe dat technisch gezien alle loopwerken, of het nu CD-spelers of draaitafels zijn, dezelfde werking hebben.

Tests en reviews van internationale tijdschriften en blogs hebben aangetoond dat deze principes werken om CEC’s hoogste muzikale doel te bereiken: muziekreproductie op het hoogste niveau.

” De ontwikkeling van het CEC Belt Drive System is begonnen op het principe dat technisch gezien alle loopwerken, of het nu CD-spelers of draaitafels zijn, dezelfde werking hebben. “

Producten

X