KEF R Serie

Nu met Metamaterial Absorption Technology

Een icoon geboren uit The Reference.

Ontwikkeld voor KEF's vlaggenschip The Reference, heeft een aantal van de nieuwste technologieën nu hun weg gevonden naar de nieuwe generatie van de R-serie. In stereo voor muziek of in een thuisbioscoopopstelling, de R-serie maakt uitzonderlijke akoestische prestaties toegankelijker. Dankzij de baanbrekende Metamaterial Absorption Technology onthult de R-serie sublieme details en een ongelooflijk inzicht: een uiterst plezierige ervaring.
KEF R& Meta
Image
Image
Image

  Prestatie hergedefinieerd.

  Sinds 1961 heeft de zoektocht van KEF naar de weergave van onberispelijk geluid geleid tot vele akoestische innovaties. The Reference is een goed voorbeeld. Het bevat tientallen jaren ervaring die zich vertaalt in een ongeëvenaarde akoestische prestatie - een ontwerp dat de norm blijft stellen voor luidsprekers en geluidsweergave. Nu hebben ook de nieuwste technologische innovaties hun weg gevonden naar de R-serie.

  Image

  Metamaterial Absorption Technology Absorbeert 99% van het ongewenste geluid

  Het hart van de R-serie wordt gevormd door de Metamaterial Absorption Technology (MAT™). MAT™ is een zeer complexe, labyrintische structuur die 99% van het ongewenste geluid aan de achterkant van de driver absorbeert. Dit elimineert de resulterende vervorming en zorgt voor zuiverder, natuurlijker geluid.

  Image

  Uni-Q® Waar u ook zit, u hoort elk detail

  De 12e generatie Uni-Q®-driver-array met MAT™ zit in alle zeven modellen van de R-serie. Uni-Q® werkt als één enkele puntbron, waardoor het geluid gelijkmatiger door de kamer wordt verspreid. Het resultaat is de eliminatie van de beperkte 'sweet spot', zodat iedereen, ongeacht waar in de kamer, van hetzelfde natuurlijke, gedetailleerde geluid kan genieten.