KLANTENSERVICE 070 - 363 20 50
 • Geen producten in winkelmand.
Merging Technologies - Chattelin Audio Systems

Van de Studio naar de Huiskamer

Merging Technologies is één van de allerbekendste spelers in de professionele audiomarkt. Als ontwikkelaars van de DXD-standaard van 352.8 kHz 24 bits, als het brein achter de opnamesoftware Pyramix – waarmee bijna 90% van alle klassieke muziek mee wordt opgenomen, en als maker van de befaamde Horus en Hapi professionele AD/DA converters voor de opnamewereld.

De Horus en Hapi converters ontvingen dan ook in de professionele audiowereld, waar flexibiliteit en absolute precisie een must zijn, talloze vijf-sterren-reviews en awards. Merging Technologies maakt apparatuur die de studio in huis haalt.

Met de technologieën die zij hebben ontwikkeld voor de professionele audiomarkt, met de ongelooflijke precisie die voor hoge-resolutie-opnamen nodig is, hebben zij twee producten op de high-end audio gebracht. NADAC en NADAC Player. NADAC staat voor Network Attached DAC, en is precies wat het zegt. Een weergaloze DAC die je moeiteloos in je thuisnetwerk koppelt en vanaf elke plek in het huis streamt. NADAC Player doet daar nog een schepje bovenop; deze bevat ook een complete all-in-one Roon Server. Alleen nog een NAS aansluiten en je bent klaar!

” Een weergaloze DAC die je moeiteloos in je thuisnetwerk koppelt en vanaf elke plek in het huis streamt. “

Producten

 • Merging Technologies NADAC - Chattelin Audio Systems
  Merging NADAC
   10.345,00 11.375,00
 • Merging Technologies NADAC - Chattelin Audio Systems
  Merging NADAC Player
  Waardering 5.00 uit 5
   12.525,00 13.750,00
X