[mkd_section_title position=”center” title_tag=”h2″ text_font_weight=”100″ title=”PMC has a passion for bringing engineering and emotion together, using precision in design to present music and sound as detailed and transparently as possible.” title_color=”#837c71″]

Opgericht in 1991 door Peter Thomas van de BBC en Adrian Loader van FWO Bauch. De combinatie van kennis en een levenslange passie voor muziek leidde tot de productie van PMC’s eerste product, de BB5-A, een actieve hoofdstudiomonitor.
Dit ontwerp werd opgepikt door de BBC Maida Vale en Metropolis Mastering en blijft ‘s werelds referentie, gebruikt door o.a. Prince, Stevie Wonder’s Wonderland Studio, Hospital HDTV Broadcast London en voor gerenommeerde klassieke labels zoals Decca en Harmonia Mundi.

Veel van de hedendaagse filmthema’s zijn gemaakt met PMC, van vooraanstaande componisten als Henry Jackman, Thomas Newman, Tyler Bates en John Debney.
PMC is een van de weinige bedrijven die een Emmy® hebben gekregen voor hun bijdrage aan uitmuntende opnames. Met film zou het gemakkelijker zijn om de blockbuster-films op te sommen die geen PMC gebruikten tijdens het proces van muziekproductie en -post! Maar titels zijn onder meer: ​​Titanic, Mission Impossible, Captain Phillips, Pearl Harbor, Game of Thrones – TV, Iron Man 1& 2, Skyfall, Spiderman 1,2,3 en Pirates of the Caribbean en nog veel meer.

PMC regeert oppermachtig in de toonaangevende masteringstudio’s, omroepen en een groot deel van de professionele wereld. PMC is van mening dat een goede luidspreker de puurste bedoelingen van de artiest moet kunnen overbrengen zonder kleuring – de ideale oplossing voor zowel studio als thuis.
Alle PMC-luidsprekers zijn ontworpen en met de hand gebouwd in het VK met behulp van individuele componenten die zijn afgestemd op ons referentiemodel; dit omvat de structurele integriteit van elke kast en het testen en registreren van elk onderdeel.

Dit garandeert dat het binnen onze strikte toleranties valt en zorgt ervoor dat uw aankoop identiek klinkt aan het originele ontwerp. Elke voltooide luidspreker ondergaat vervolgens een reeks objectieve en subjectieve metingen – frequentierespons-sweeps zorgen ervoor dat het ontwerp voldoet aan onze veeleisende prestatiecriteria, en vervolgens worden luistertests uitgevoerd tegen het referentiemodel met behulp van een grote verscheidenheid aan materiaal, van een benchmark BBC-spraaktest tot klassieke muziek, pop en rock. Computers vertellen niet het volledige verhaal. Naast een volledige frequentieanalyse, luisteren we naar elke spreker die we maken en voeren we een benchmark BBC-spraak- en muziektest uit op elke spreker.

We believe a good loudspeaker should be able to relay the purest intentions of the artist without colouration – The ideal solution for both studio & home.

[mkd_section_title position=”center” title_tag=”h2″ text_font_weight=”100″ title=”Producten” title_color=”#837c71″]
 • PMC Fact 8 Signature luidsprekerset (demo model)

   6.790,00 Toevoegen aan winkelwagen
 • PMC Fact 8 Signature

   12.990,00 per paar Opties selecteren
 • PMC Twenty5 Ci

   2.990,00 per stuk Opties selecteren
 • PMC Twenty5 21i

   2.990,00 3.440,00 per paar Opties selecteren
 • PMC Twenty5 22i

   4.490,00 4.810,00 per paar Opties selecteren
 • PMC Twenty5 26i

   11.990,00 per paar Opties selecteren
 • PMC Twenty5 24i

   7.490,00 per paar Opties selecteren
 • PMC Twenty5 23i

   5.290,00 per paar Opties selecteren