• No products in the cart.
Questyle - Chattelin Audio Systems

Unieke Versterkertechniek

Questyle Audio ontwerpt en bouwt muziekspelers voor het weergeven van high res muziek. Daarbij worden een aantal innovaties toegepast: ‘Current Mode Amplification’, ‘True DSD’, drievoudige asynchrone USB-klokken, en 5GHz draadloze technologie voor audio.

De apparatuur is volledig gebalanceerd uitgevoerd, en kan daarnaast single-ended uitsturen.

Questyle heeft een unieke versterkertechniek toegepast: ‘Current Mode Amplification’. Dit concept heeft twee grote voordelen: niet alleen een enorme verlaging van de ruisvloer, waardoor er veel meer ruimte is voor micro-informatie in de muziek, daarnaast is de versterker honderden malen sneller, waardoor terugkoppeling toe te passen is zonder dat dit de timing van de muziek versmeert.

Er zijn tegenwoordig veel DA-converters die DSD kunnen verwerken. Uniek is dat Questyle in een aantal producten True DSD heeft toegepast. Bij True DSD wordt het DSD direct verwerkt. Anderen passen ‘DSD over PCM (DoP) toe, waarbij het signaal naar PCM vertaald wordt en terug, voor de werkelijke DA-conversie plaatsvindt.

Questyle wordt geproduceerd bij Foxconn, bekend van de iPhone productie. Daarbij maakt Questyle gebruik van bijzondere componenten, waaronder Plitron trafo’s, Wima condensatoren, en – zeer uniek! – Rogers keramische printplaten (in de Gold versie). De solide aluminium behuizing straalt die hoge kwaliteit ook aan de buitenzijde uit.

” Niet alleen een enorme verlaging van de ruisvloer, waardoor er veel meer ruimte is voor micro-informatie in de muziek, daarnaast is de versterker honderden malen sneller. “

Producten

X