RTFS Raumakustik

[mkd_section_title position=”left” title_tag=”h2″ text_font_weight=”100″ title=”De optimale ruimte-akoestiek ” title_color=”#837c71″]

Kwaliteit staat voorop bij RTFS. De specialist in effectieve en mooie producten voor de verbetering van de akoestiek in uw luisterruimte. De kwaliteit van de RTFS producten is meer dan alleen een goede bouwkwaliteit en verbetering van geluidsweergave.

Bij RTFS beginnen de hoge normen beginnen al bij de materiaalontwikkeling. De basis van de meeste RTFS producten is het beproefde, fijnporige en daarom zeer efficiënte akoestische schuim.
Het is UV-bestendig, zonder additieven en voldoet aan brandbeveiliging klasse B1 zonder toevoeging van vlamvertragers. Bovendien zijn er permanente kleurechtheid en lichtechtheid. Het bevat geen weekmakers en gedraagt ​​zich reukloos.

Na vele jaren van ontwikkeling, worden de akoestische RTFS-materialen exact conform de opgegeven specificaties en eigenschappen gemaakt. Het akoestisch materiaal is niet alleen geluid doorlatend en absorberend, maar ziet er ook goed uit.

Een Duitse weverij produceert de RTFS-akoestische stof voor de bas absorbers volgens onze strenge kwaliteitsnormen. De hoezen hebben een perfecte kreukvrije pasvorm, zonder gespannen hoeken en afgeronde randen. Het doek is zorgvuldig gekozen op basis van de akoestische eigenschappen.