Veddan

[mkd_section_title position=”center” title_tag=”h2″ text_font_weight=”100″ title=”Sound without compromise” title_color=”#837c71″]

Het leven wordt steeds drukker en onze vrije tijd is kostbaarder dan ooit. Tijd die we graag vullen met prachtige muziek. Het wekt ons in de ochtend en helpt ons tot rust te komen in de avond. Wanneer ieder detail perfect wordt afgespeeld kan het ons hart en ziel écht raken. Deze momenten, met perfect afgespeelde muziek, verdienen we gewoon.

Deze liefde voor muziek is de reden dat Veddan de manier waarop muziek wordt afgespeeld opnieuw heeft uitgevonden. Muziek is kunst en verdient het om afgespeeld te worden zonder enige compromissen. Na jaren van hard werken heeft Veddan een nieuwe, gepatenteerde technologie ontwikkeld. Geen traditionele speaker maar een die muziek afspeelt zoals de natuur het produceert: transparant, gedetailleerd en dynamisch. Alsof je live bij je favoriete artiest bent, maar dan vanuit huis.

Het produceren van luidsprekers is een bijzondere combinatie van kunst en wetenschap. Een gloednieuwe technologie vereist op maat gemaakte onderdelen en vakmanschap om te slagen. Om de kwaliteit volledig onder controle te houden, produceert Veddan het merendeel van de onderdelen in eigen huis. Al deze honderden onderdelen worden met de grootste precisie en grote zorg door experts in de fabriek van Veddan in Doetinchem, Nederland, geassembleerd.

“HET GELUID GEPRODUCEERD DOOR DE ULTRA FAST MEMBRANE-MODULES IS ALLEEN TE VERGELIJKEN MET LIVE MUZIEK.
ZO SNEL, ONVERVORMD EN MUZIKAAL.”

[mkd_section_title position=”center” title_tag=”h2″ text_font_weight=”100″ title=”Producten” title_color=”#837c71″]
  • Veddan Atom

     19.990,00 per paar excl. stands Opties selecteren
  • Veddan Origin

     19.950,00 Per stuk Opties selecteren