Music 3.0 – The New Music Generation

Showverslag

Vrijdag 29 maart 2019 17.00 – 22.00

Jong volwassenen kiezen voor hippe, betaalbare en betere audio

De liefde en passie voor muziek is gelukkig van alle leeftijden. Dat bleek maar weer tijdens het Music 3.0 event, mede georganiseerd en gefaciliteerd door jong volwassenen, Dune Blue en GP Acoustics.

Een middag/avond die in het teken stond van jong volwassenen (18-35) & audio ; KEF, Devialet, Head Fi, een DJ mét trompet, Haagsche biertjes en het intenser beleven van een Playstation.

Bij binnenkomst kon men direct aanschuiven bij de Music bar waar de Head-Fi populair en gewild bleek. Dune Blue gaf uitleg aangaande de modellen van HiFiMAN, Audeze, Finalen KEF,  incluis  de Shanling Digital Players.

Ook was er veel belangstelling voor de Playstation met de Audeze Mobius koptelefoon. De Mobius surround ervaring die insloeg als een bom. De Mobius speelt overigens ook fantastisch muziek.

De jongste bezoeker van deze avond (16 jaar) ging overigens vol trots (en geheel nuchter natuurlijk) met de Meze 99 Classic koptelefoon naar huis om tot diep in de nacht te kunnen nagenieten, …dit bleek uit een later bericht met foto, zo leuk!

De Haagsche brouwerij de KOMPAAN kwam met 6 speciale bieren. Hun missie, – geloof in levenslust en vriendschap in alles wat zij doen – werd omarmt door de muziek. De bieren “Badgast” en “WannaBee” mochten niet ontbreken. Met Wannabee gaat een deel van de opbrengst overigens naar het in stand houden van bijenpopulaties. Niet onbelangrijk voor ons welzijn.

Halverwege de winkel ging de aandacht naar de actieve speakers van KEF en Devialet. De LS50 Wireless, fraaie LSX’en en de Phantom Reactor werden enthousiast beluisterd. De KEF LSX is gemakkelijk te bedienen en heeft een zeer goede geluidskwaliteit. Deze aantrekkelijk geprijsde en tof uitziende speaker is vanwege de hippe kleuren passend in ieder interieur en gewild onder de bezoekers.

Als vanzelf  werd je meegenomen verder de winkel in, naar de demo ruimte/ de huiskamer waar een heuse DJ Joe Bailar mét trompet (!) liet horen hoe gaaf en opzwepend Deep House met een vleugje Techno kan zijn. DJ Joe Bailar had zijn eigen PA-speakers meegenomen maar keek z’n ogen uit toen hij  gebruik mocht maken van de KEF Blade Two als PA systeem. Dit liet hij zich geen tweede keer zeggen. Er ontstond hierdoor een Deep House, Techno en lounge met power, ritme en controle. De Hegel H590 en Blade Two wisten wel raad met deze muziek. Opzwepend, de diepste bassen, een feest voor het gehoor.

De high-end audio werd natuurlijk niet vergeten, dus werd de Blade Two aangestuurd door de machtige Hegel H590 en tot grote muzikale hoogtes gedreven. Nu eens niet met de audiofiele albums, maar vooral met muziek die de bezoekers van deze avond aanspreken. Ook voor ons een enthousiaste openbaring.
Kortom, goede betaalbare audiokwaliteit wordt ook door The New Music Generation bijzonder gewaardeerd. Spread the Word !

Gezien de grote opkomst en alle enthousiaste reacties wordt er  binnenkort een tweede editie van Music 3.0 georganiseerd. Stuur een mail als je interesse hebt en op de hoogte wilt worden gehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.