Review Kroma Audio Julieta – Music Emotion

Review Kroma Audio Julieta

High-end journalist Werner Ero heeft de Kroma Audio JULIETA luidsprekers uitgebreid beluisterd. Dit heeft geleid tot een interessante review in de high-end Glossy Music Emotion.

 

“… wat een bijzondere weergever is deze Kroma Audio Julieta zeg! Heel kleurrijk, rijk, expressief en vooral bezielend! Echte muziekliefhebbers zullen de Julieta’s daardoor al snel in hun armen willen sluiten … Voel de muzikale weldaad in al haar pracht en praal over u heen stromen. Zo mooi kan muziek zijn …. Werner Ero – Music ~Emotion “

Review ME Kroma Audio Julieta

 

Over de Kroma Audio Julieta

De Kroma Audio Julieta wordt door veel mensen gezien als één van de mooiste luidsprekers in de wereld. De Julieta dankt haar schoonheid aan de vormgeving van de gracieuze in KRION uitgevoerde stand. Dit maakt de Julieta een waar kunstwerk in ieder interieur. Echter, deze stand is niet alleen mooi maar ook functioneel. Immers, de crossover bevindt zich in de voet van deze stand in een volledig afgesloten kamer. De sound van de Julieta is het beste te omschrijven als natuurlijk, dynamisch en levensecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.