Wilson Audio met Peter McGrath - ListeningMatters Audio Systems

Save the Date: Peter McGrath

Save the Date, Donderdag 26 oktober 2017 aanvang 19u, Mr. Peter McGrath

Peter McGrath is een fenomeen in de audiowereld. Zowel door zijn werk als toonaangevende opnametechnicus en Mastering Engineer als zijn werk bij high-end speakerproducent Wilson Audio.

Het is alweer 4 jaar geleden dat Peter McGrath voor een spectaculaire demonstratie en workshop onze winkel heeft bezocht.

Deze muzikale en uiterst informatieve happening in het najaar van 2013 (klik hier voor video) trilt nog na in de audio wandelgangen mede ook vanwege Peter’s aanstekelijke muziekkeuze en manier van demonstreren.

Op donderdagavond 26 oktober a.s. ontvangen wij Peter McGrath opnieuw in onze winkel en kijken daar enorm naar uit! Zijn bezoek heeft alles te maken met belangrijke positieve ontwikkelingen bij Wilson Audio en het zal u niet zijn ontgaan zijn dat wij ons assortiment hebben uitgebreid met de nieuwste telg uit de Wilson Audio familie, ze heeft de fraaie naam Yvette meegekregen. Vanzelfsprekend zal er gelegenheid zijn om Peter McGrath persoonlijk te spreken.

Wilson Audio Yvette - ListeningMatters Audio Systems

De Yvette is afgeleid van de absolute referentie van Wilson Audio, de WAMM Master Chronosonic en laat overduidelijk horen waar Wilson Audio nu voor staat. Dit is aan de absolute top van wat muzikaal haalbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.