Showverslag: HeadFi meets High-End 12 januari 2019

Op zaterdag 12 januari hebben we samen met bestaande en nieuwe klanten het glas geheven om te proosten op een voorspoedig, gezond en muzikaal 2019.

We gaan door waar we 2018 zijn geëindigd. Het demonstreren van high-end audio systemen met heerlijke muziek, van alle ‘bouwjaren’ en vrijwel alle genres.

DAN D’AGOSTINO PROGRESSION

Wellicht heb je de zeer positieve review gelezen van de Dan D’Agostino Progression voor- en eindversterker in de Music Emotion van december 2018.

De conclusie? “Absolute Top”

Hier zijn wij het volledig mee eens en dit hebben we ook kunnen laten horen in onze prachtige “living room”.  Naast live opgenomen tracks, waarbij wij de top 10 van de top 2000 ook in de spotlights hebben gezet, konden onze gasten ook hun eigen voorkeuren en zelf meegebrachte muziek beluisteren. Er was live muziek met een optreden van Diana van der Bent en Paul van den Akker. Ook Diana en Paul stonden perplex hoe een chanson van haar album op CD het live optreden evenaarde. We zeggen bij Chattelin niet voor niets “live music is the reference”!

HEADFI

Aan de Music Bar kon men genieten van de nieuwe toevoeging aan ons assortiment met fraaie HeadFi & Personal Audio. Merken zoals HiFiMAN, Audeze, KEF Porsche Design en Meze kunnen vanaf nu in onze winkel worden beluisterd en gekocht.

Tot slot een reactie van muziekkenner en journalist Martin Reitsma

“Een prachtige luistersessie bij Peter Chattelin en Ben van Leliveld bij Chattelin audio systems in Den Haag. Met het summum aan apparatuur dat op de audiomarkt verkrijgbaar is. In een prachtige setting traden Diana van der Bent en Paul op met Franse Chansons en kregen we van Ben en Peter boeiende informatie over de huidige techniek in audioland. Voor en na de optredens was het muzikaal genieten van een topset in het kader van hun Dan D’Agostino Progression Show en de magnifieke Wilson Audio Yvette luidsprekers. Zo werd op deze topinstallatie muziek afgespeeld die zo natuurlijk, helder en verfijnd klonk dat het leek alsof het live gespeeld werd in deze ruimte. Apparatuur uit het hoogste segment voor een prijs waar je ook riant voor kunt wonen. Maar dan heb je ook het beste van het beste.

 Kortom een aangename middag met dank aan Peter en Ben.”

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.