• No products in the cart.
Grimm Audio - Listening Matters

Gedreven om te verbeteren

Grimm Audio is opgericht in 2004 en is gevestigd in Eindhoven. Grimm’s originele doel was om de grootste genieën van audio-experts bij elkaar te brengen, en daar gaan ze tot vandaag de dag nog mee door. Alle producten van Grimm Audio bevatten de know-how en ervaring van vele beroemde wetenschappers in de audio-industrie, akoestiek en natuurkunde, gefuseerd met een intuïtie om door te bouwen op de vele jaren ervaring van gefocust luisteren, professionele onderrichting en audiofiel enthousiasme.

Grimm Audio’s eerste product, de AD1 discrete 1-bit ADC, is nog steeds een criterium voor geluidskwaliteit. Bekende klassieke labels als Channel Classics gebruiken deze al jaren in hun studio’s. Tijdens het verfijnen van de interne klok van de AD1 was de CC1 ontwikkeld, met de laagste jitter in de professionele audiowereld. De CC1 wordt dan ook gebruikt als het kloppend hart in menigeen geluidsstudio.

Later ontwikkelde Grimm Audio voor de Wisseloord Studio’s de TPR studio-kabels. Deze kabels zouden een hele neutrale performance moeten geven voor een zeer betaalbare prijs. Hierna ontwikkelden ze het vlaggenschip, de LS1 luidspreker, vaak onthaald als ‘s wereld’s beste complete audiosysteem. Ook de LS1 vond zijn plek in vele opname- en masteringstudio’s.

Grimm Audio gebruikt de absoluut hoogst haalbare technische en audiofiele kennis om audio-apparatuur te bouwen die geen concurrentie kent.

Driven to improve.

” Grimm Audio gebruikt de absoluut hoogst haalbare technische en audiofiele kennis om audio-apparatuur te bouwen die geen concurrentie kent. “

Producten

 • Grimm Audio MU1
   11.399,00 12.219,00
 • Grimm Audio LS1s - Chattelin Audio Systems
 • Grimm Audio LS1a - Chattelin Audio Systems
  Grimm Audio LS1a
   14.050,00 25.950,00 per paar
 • Grimm Audio LS1 Standard - chattelin audio systems
  Grimm Audio LS1v2
   18.350,00 19.450,00 per paar
 • Grimm Audio LS1be - Chattelin Audio Systems
  Grimm Audio LS1be
   23.750,00 31.550,00 per paar zonder subwoofer