Vivid Audio - Chattelin Audio Systems

Compromisloze Ontwerpbenadering

Vivid Audio is een fabrikant van innovatieve, toonaangevende, high-end luidsprekers. In hun producten hoort u de compromisloze ontwerpbenadering terug. Vivd luidsprekers realiseren een niet te vergeten luisterervaring door het gebruik van zelfontwikkelde én geproduceerde luidsprekers, filters en luidsprekerkasten.

Daarmee hoort Vivid bij een zeer selecte groep van fabrikanten. Het oog wordt ook niet vergeten: elke kast is uitgevoerd in een luxe metaal- of parelmoerlak, die met de hand wordt gepolitoerd om de diepe glans echt te laten schitteren.

Vivid Audio is in de vroege jaren 2000 opgericht door Philip Guttentag (marketing & sales) en Laurence Dickie (research & development). Een korte periode waarin zij al verschillende prijswinnende luidsprekers hebben ontworpen.

Laurence Dickie is ook de ontwerper van de roemruchte B&W Nautilus luidspreker. Hij leidt nu een enthousiast R&D-team, dat de bij de Nautilus opgedane ervaring combineert met actuele kennis om te komen tot de Vivid luidsprekers.

” De vorm van elke Vivid Audio GIYA luidspreker is bepaald door bewezen akoestische principes tot in het extreme door te voeren, zonder rekening te houden met conventionele wijsheid en gewone kastbouwtechniek. Elk element van het ontwerp is diepgaand onderzocht, van de gepatenteerde handgebouwde luidsprekers tot de geavanceerde composiet behuizing, waarin resonanties en reflecties meedogenloos uitgeschakeld worden. “

Producten

 • Vivid Audio Kaya S12
   6.790,00 8.100,00
 • Vivid Audio Giya G1 Spirit Black - Chattelin Audio Systems
 • Vivid Audio Giya - Chattelin Audio Systems
  Vivid Audio Giya G2
   54.990,00 60.500,00 per paar
 • Vivid Audio Giya G4 Blue - Chattelin Audio System
  Vivid Audio Giya G4
   33.990,00 37.990,00 per paar
 • Vivid Audio Giya G3 Blue - Chattelin Audio Systems
  Vivid Audio Giya G3
   42.990,00 47.500,00 per paar