• No products in the cart.

Listening Matters, high-end audio

Listening Matters

Listening Matters B.V. is gevestigd in de winkel waar al sinds 2009 high-end audiosystemen werden verkocht met de naam Chattelin Audio Systems B.V.
Na het vertrek van Peter Chattelin is eind 2019 de naam veranderd in waar het echt om gaat, het luisteren en genieten van muziek. Vandaar de naam Listening Matters.

Het doel is om een absolute top-audiozaak te zijn. Een zaak die geen doorgeefluik is, maar waar vanuit passie, kennis en ervaring wordt gewerkt. Met een assortiment van topproducten die geselecteerd zijn op klank, kwaliteit en prijs.

 

 

 

Live-muziek als onze referentie

Naast audioshows worden in onze winkel ook regelmatig live-concerten gegeven. Om je optimaal te kunnen adviseren is live-muziek en de beleving daarvan dus ons uitgangspunt en referentiekader.

Door demonstraties te geven in onze winkel, kunnen cliënten zelf proeven van de kwaliteit van de geavanceerde apparatuur. Vanzelfsprekend nodigen wij onze bezoekers uit om hun favoriete muziek mee te nemen of een playlist voor te bereiden voor streaming via Qobuz of Tidal. Overigens behoort Spotify ook tot de mogelijkheden.

” Om je optimaal te kunnen adviseren is live-muziek en de beleving daarvan dus ons uitgangspunt en referentiekader. “

Het Team

Marc Bosman

Marc Bosman is onze winkelmanager en leidt operationeel onze winkel. Met meer dan 25 jaar ervaring met muziek en high-end audio kan hij perfect alle klanten adviseren over de beste oplossingen. Hij gedreven, kundig en gepassioneerd met audio bezig en binnen Listening Matters ook specialist op het gebied van analoge audio, dus de draaitafels en vinyl.

 

Ben van Leliveld

Ben van Leliveld draagt al vele jaren zijn steentje bij in het optimaliseren van akoestiek en de setup van vele audioshows. Dit met zijn bedrijf Acoustic Matters. Ben doet dit ook in de professionele sound-industrie zoals in studio’s en opnamelocaties. Ben is altijd op zoek naar innovatieve audio oplossingen, behouden wat goed is en verbeteren wat werkelijk kan worden verbeterd. De audio apparatuur ziet hij als hulpmiddel om te kunnen genieten van de muziek. Kippenvel en tranen van emotie, dat is volgens Ben het mooiste waartoe high-end audio systemen in staat zijn. De ultieme tijdmachine naar de oorspronkelijke uitvoering.

Eric Drabbe

Eric Drabbe is senior verkoopadviseur. Hij heeft als concertorganisator en productiemanager veel ervaring met live muziek & muziek events. Eric heeft ruim 35 jaar als projectmanager gewerkt voor grote data- en voice netwerken. Hij heeft veel ervaring met het maken van audio en videoproducties en het ontwikkelen van websites.
Met zijn kennis en ervaring weet hij klanten passend te adviseren over muzieksystemen en streaming.

Contact

Maak desgewenst geheel vrijblijvend een afspraak via onderstaand contactformulier of bel +31 (0) 70 363 2050

Klantgericht & Altijd Bereikbaar

Ons assortiment bevat bijzonder muzikale en verrassend betaalbare producten. Tevens hebben wij in verschillende budgetklassen supersets samengesteld waarin sprake is van muzikale synergie en de zo herkenbare hoogwaardige Listening Matters sound.

Listening Matters levert een totaalpakket aan audioproducten en -diensten zodat u als klant erop kan vertrouwen dat alles vakkundig wordt gedemonstreerd, geïnstalleerd, getuned en uitgelegd. Zodat u maximaal kan genieten van uw favoriete muziek via uw audiosysteem.

Met name in de digitale audio gaan de ontwikkelingen razendsnel en is inmiddels een geluidskwaliteit bereikt die slechts een paar jaar geleden onbereikbaar was. Listening Matters volgt alle innovaties, zowel analoog als digitaal, op de voet. Zodat we iedere muziek- en audioliefhebber nog beter op maat kunnen bedienen.

Actieve luidsprekersystemen in combinatie met ROON gebaseerde streaming oplossingen zetten de trend. Geweldig om mee te maken dat we dankzij ROON multi-brand high-end audio oplossingen kunnen leveren voor de gehele woning.

Onze klanten, passie, gedrevenheid en muziekbeleving staan centraal. Onze dienstverlening en producten stemmen wij continu af op wat u als klant van ons verwacht. Onder het motto “wat goed is, kan altijd beter”.

Klantgerichtheid betekent ook dat we, naast de normale openingstijden, open zijn op afspraak. 7 dagen per week en 24 uur per dag. Neem daartoe gerust met ons contact op of reserveer een afspraak hier.

    ” Ons motto: wat goed is, kan altijd beter! “

    X