Events

Listening Matters evenementen Agenda. Er is momenteel 1 nieuw event gepland.

15 & 16 december - Introductie Grimm Audio MU2

Image
Image
Image
Image

Met grote regelmaat organiseert Listening Matters evenementen, zoals luistersessies, demonstraties, workshops, lezingen en nog veel meer. Houd onze evenementenkalender in de gaten via deze pagina en Facebook; we voegen regelmatig nieuwe, verrassende, leerzame en leuke events toe.

We hopen je dan ook graag op één van onze events persoonlijk te ontmoeten.

VIP AVOND: VRIJDAG

15/16

DECEMBER

Grimm Audio MU2 Show

Image
Grimm MU2 Show met special guest Marnix Busstra

Op 15 en 16 december organiseert Listening Matters haar laatste show dit jaar op het adres Anna Paulownastraat 58 met de introductie van de Grimm Audio MU2 door Guido Tent, Technical Director Grimm Audio.

Listening Matters nodigt u graag uit om deze show bij te wonen.

Grimm Audio MU2

De Grimm MU2 is een geavanceerde Roon server, streamer, voorversterker en DAC, ontworpen om de ultieme geluidsweergave te bieden. De MU2 is voorzien van Grimm's befaamde clocking-technologie, die zorgt voor een nauwkeurige timing en een uiterst lage jitter. Dit resulteert in een extreem helder en gedetailleerd geluidsbeeld, waarbij elk instrument en elke stem tot leven komt.
Daarnaast beschikt de MU2 over een unieke en hoogwaardige anderhalf bit DAC, waarmee het digitale signaal wordt omgezet in een analoge weergave met een ongekende precisie en dynamiek. Dit zorgt voor een meeslepende luisterervaring, waarbij je elk detail en elke nuance van je favoriete muziek kunt horen.
De MU2 is een echt meesterwerk op het gebied van high-end audio. Het combineert de nieuwste technologieën met vakmanschap en oog voor detail. Als je op zoek bent naar de ultieme audio-oplossing, dan is de Grimm MU2 de perfecte keuze.

Kom langs op onze VIP avond op vrijdag 15 december of op zaterdag 16 december en ervaar zelf de indrukwekkende geluidskwaliteit van de MU2. We kijken er naar uit om je te verwelkomen en je te laten kennismaken met deze nu al legendarische audio-oplossing.

Marnix Busstra

Gitarist, componist en regisseur Marnix Busstra houdt ervan om grenzen te overschrijden. Hij reist de wereld rond met zijn jazzbands, speelt zowel gitaar als bouzouki, schrijft jazz- en theaterliedjes en co creëert en regisseert de uitbundige theatershows van zijn vrouw, de Nederlandse diva Karin Bloemen.
Zoals topcriticus Mattie Poels schreef: “Marnix Busstra is een prachtige karakteristieke gitarist, met een opvallende muziekstijl. Hij is een verhalenverteller, die veel te vertellen heeft.”

Voor meer informatie over de Grimm MU2 en andere high-end audioapparatuur, kun je terecht op onze website of neem contact met ons op via telefoon of e-mail
(070 363 20 50 - contact@listeningmatters.nl)

Geef je snel op voor de VIP avond want vol is vol

Kan je niet op vrijdagavond? Niet getreurd, op zaterdag 16 december is het evenement met vrije inloop toegankelijk van 10:00 tot 17:00