EISA Awards Hegel H390 KEF R11

EISA AWARDS 2019 – 2020 Revisited

In september werden de EISA Award 2019-2020 winnaars bekend gemaakt. EISA wordt vertegenwoordigd door journalisten uit maar liefst 30 landen! Deze prestigieuze awards werden toegekend aan o.a. HEGEL met de H390 geïntegreerde versterker en KEF met de R11 luidspreker. Wij voeren deze merken als officiële dealer met veel toewijding.

Het systeem

Kortom, dit was meer dan genoeg reden voor ons om deze EISA Award winnaars in de spotlights te zetten. Donderdagavond 3 oktober was het zover. Een demonstratie van de Hegel H390 geíntegreerde versterker/dac die de KEF R11 luidsprekers aanstuurde. De AURALiC ARIES G2 werd als onze digitale bron / streamer gebruikt. Hierbij is een sterk punt de gebruikersvriendelijke Auralic Lightning DS remote app. De bekabeling was een combinatie van Transparent en Furutech.

Muzikale ontdekkingsreis

Ton Spruijt verzorgde de demonstratie en kwam met een leuk idee. Iedere gast werd namelijk gevraagd om met Qobuz zijn favoriete muziek te demonstreren. Onze iPAD met de AURALiC Lightning App ging van hand tot hand. Dit was heel verrassend. Vele tracks en muziekuitvoeringen werden beluisterd. Waarbij het bijzonder was dat je de meeste tracks eigenlijk nooit hoort in audiodemo’s. Dit was voor ons een mooie gelegenheid om onze playlist uit te breiden met een aantal van deze tracks.
Het werd een hele mooie en gezellige ontdekkingsreis waarbij  veel titels onderling werden uitgewisseld.

Goed gevoel

De EISA Award winnaars H390 en R11 hadden geen podiumvrees en speelden ‘de sterren van de hemel’
Het belangrijkste bewijs van een geslaagde showavond is het heugelijke feit dat veel van onze gasten vervolgstappen gaan zetten.
Rond 22.00 ging iedereen met een voldaan gevoel weer terug naar huis.
Dit soort shows zijn zeker voor herhaling vatbaar.
Groten dank aan alle gasten die deze show hebben bezocht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.