Auralic meets

Hele gezellige en drukbezochte show met Auralic op zaterdag 25 mei jongstleden.
Einde van het tijdperk CD? Ja, de geluidskwaliteit van deze Auralic G2 stack gaat zoveel verder. De CD speler kan gewoon blijven maar het ‘rippen’ van de bestaande CD collectie naar SD drive of NAS heeft absoluut zin.
Wat hebben we met Auralic een mooi en doordacht merk in huis. De Aries G1 en G2 streamers zijn al top. De Aries G2 kan worden uitgebreid met separate units voor de ultra precision clock, de Leo GX en de zeer fraaie Vega G2 power DAC met analoge relaisgeschakelde (260 stappen van 0,5 dB!) volumeregeling.
‘s-Middags was de proeverij met echte topklasse rumsoorten van het merk Don Papa een smakelijke onderbreking. Dank Henk Hetzel voor het regelen van deze proeverij!
Een verslag volgt nog, maar iedereen heeft kunnen horen en voelen wat de verschillen zijn tussen CD, Tidal Hifi en Qobuz. Als kers op de pudding de kwaliteit van de hoogste resolutie studiomasters van het high-end label TRPTK. Hierbij was geen sprake meer van ‘HiFi’ of High-end maar waren de musici ‘live’ in onze demoruimte aanwezig. Genieten in hoofdletters.
Ook de bijdrage van de ultra precision clock, jitter gereduceerd tot 11 decimalen achter de komma, werd overtuigend gedemonstreerd. Zonder de separate clock een absoluut overtuigende high-end weergave. Met de Leo GX clock werd het zonder overdrijven een analoge live ervaring.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.