Arcam

[mkd_section_title position=”center” title_tag=”h2″ text_font_weight=”100″ title=”Effortless Listening, Immersive Sound” title_color=”#837c71″]

Arcam bestaat om één simpele reden: om het best mogelijke geluid in het leven van mensen te brengen, of het nu uit films of hun favoriete muziek is. Arcam zet zich in om producten te ontwikkelen die audioprestaties leveren die zo levensecht zijn dat ze je rechtstreeks verbinden met het hart van muziek en je omhullen in de wereld van films.

Arcam ontwikkelt en maakt al bijna 30 jaar cd-spelers, en gedurende 40 jaar de afstammelingen van de versterker waarmee het bedrijf begon in consumentenelektronica, en al in 1995 uitbreidde naar homecinema-elektronica, waarmee zij een reputatie van wereldklasse ontwikkelden voor het maken van de best klinkende AV-elektronica.

Zwaarbevochten technieken voor het bewaren en verwerken van het meest delicate signaal en het reproduceren van muziek met al zijn subtiliteiten, nuances en opwinding intact, zitten Arcam in het bloed. We weten dat naarmate audio overgaat van cd naar formaten met nog hogere definities, we vastbesloten zijn dat onze producten de muziek trouw blijven dienen en de luisteraar maximaal plezier moeten bieden.

Hifi- en thuisbioscoopsystemen zijn altijd in ontwikkeling en Arcam en haar dealers zijn er om u te helpen op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en ervoor te zorgen dat u de juiste beslissingen neemt. Welke toekomstige technologie er ook op de markt verschijnt, Arcam is ervan overtuigd dat zij systemen kunnen ontwikkelen die absoluut de beste reproductie krijgen, ongeacht het beschikbare formaat.

When it’s right, it sounds real

[mkd_section_title position=”center” title_tag=”h2″ text_font_weight=”100″ title=”Producten” title_color=”#837c71″]