Cabasse

[mkd_section_title position=”center” title_tag=”h2″ text_font_weight=”100″ title=”The Pearl Collection” title_color=”#837c71″]

Cabasse, een Frans bedrijf, opgericht in 1950 door Georges Cabasse, is altijd toegewijd geweest aan het zoeken naar de perfecte reproductie van muziek en geluiden zonder enige wijziging, kleuring of vervorming.
Gedreven door onderzoek en de wens om voortdurend te innoveren, heeft Cabasse de coaxiale luidsprekertechnologie uitgevonden en ontwikkeld. Deze technologie maakt het mogelijk om meerdere luidsprekers in een kleine ruimte te huisvesten en biedt muziekliefhebbers de essentie en sensatie van puur geluid.

THE PEARL, een coaxiaal aangesloten luidspreker
Deze unieke, actieve verbonden luidspreker met hoge resolutie van Cabasse is het resultaat van jarenlange expertise en de technologie die wordt gebruikt in de iconische Sphere-luidspreker ten dienste van pure akoestische emoties.

Met zijn verfijnde en krachtige ontwerp en zijn uitzonderlijke akoestiek, dankzij zijn onvergelijkbare tri-coaxiale luidspreker, voldoet hij aan de verwachtingen van de meest veeleisende audiofielen.

Met de Pearl ervaar je geweldige momenten van akoestische emoties. Deze speaker is geschikt voor ruimtes groter dan 35 m2.
Een decoratieve Frans ontworpen luidspreker die uniek is en toch trouw aan de kenmerkende esthetiek van het merk, die puurheid en kracht oproept, THE PEARL is uitgerust met de meest efficiënte materialen. De membranen zijn gemaakt van koolstofvezel en glasvezel, de dissipators en drivers van aluminium en het heeft een dubbele schaal van versterkte composietvezel versierd met pure “chroom” -ringen. Een metalen rooster bedekt de voorkant. Het is verkrijgbaar in een metallic zwarte of parelwitte afwerking.

The Pearl & The Pearl Akoya by Cabasse: actieve alles-in-één-speakers

[mkd_section_title position=”center” title_tag=”h2″ text_font_weight=”100″ title=”Producten” title_color=”#837c71″]