Kroma Audio Logo
[mkd_section_title position=”center” title_tag=”h2″ text_font_weight=”100″ title=”Pure passie. Pure emotie. Pure magie.” title_color=”#837c71″]

Kroma Audio is in het leven geroepen om een combinatie te maken van het hoogste niveau van high-end hi-fi met het realisme van echte live-muziek.

In het fabricageproces van Kroma Audio luidsprekers, worden de meest geavanceerde robots gebruikt voor het maken van de behuizingen, en essentiële delen worden met de hand gemaakt door ‘s werelds beste instrumentenbouwers.

Dit samen zorgt voor een schitterend en zeer speciaal eindproduct, uniek en onvergelijkbaar met wat dan ook op de markt.

Behuizingen van Kroma Audio luidsprekers worden gemaakt uit Krion, een niet-geleidend en nonmagnetisch materiaal dat bekend staat om een hoge massa en gebrek aan resonanties, resulterend in een sound zonder verkleuring.

Een ander belangrijke eigenschap van Kroma luidsprekers is dat er geen enkele metalen schroef wordt gebruikt in de gehele behuizing. Dit zorgt voor een nog natuurlijkere sound zonder resonanties.

[mkd_section_title position=”center” title_tag=”h2″ text_font_weight=”100″ title=”Producten” title_color=”#837c71″]
  • Kroma Audio Mimi

    Kroma Audio Mimi

     7.990,00 9.940,00 per paar Opties selecteren