McIntosh

[mkd_section_title position=”center” title_tag=”h2″ text_font_weight=”100″ title=”Ultimate Sound and Vision” title_color=”#837c71″]

McIntosh, opgericht in 1949, staat bekend om haar gedistingeerde audiosystemen voor thuis die de ultieme ervaring in muziek en film bieden. Met producten voor stereogeluidssystemen en meerkanaals thuisbioscopen met surround sound, blijft McIntosh de ultieme home audio-entertainmentervaring definiëren voor veeleisende luisteraars over de hele wereld. De iconische blauwe VU meters wordt wereldwijd erkend als een symbool van hoogwaardige home-audio. Met een McIntosh-thuisstereosysteem of thuisbioscoop heeft u de mogelijkheid om uw eigen luxe audio-ervaring te creëren – en de muziek echt te beleven.

McIntosh-producten worden ontworpen en met de hand gemaakt in de fabriek in Binghamton, NY door toegewijde medewerkers die een passie voor muziek en het McIntosh-erfgoed delen. Sinds de oprichting heeft McIntosh enkele van de belangrijkste momenten in de muziekgeschiedenis en popcultuur aangestuurd. Van de inauguratietoespraak van president Lyndon Johnson tot Woodstock tot de beroemde ‘Wall of Sound’ van Grateful Dead: McIntosh is niet alleen getuige geweest van de geschiedenis, ze hebben die ook vormgegeven.

What does it take to make a McIntosh?
Experience. Passion. Legendary Performance
.

De getalenteerde mensen bij McIntosh zijn toegewijd aan het ontwerpen en bouwen van de beste kwaliteit home audio-producten ter wereld. In onze 70+ jaar ervaring heeft McIntosh de kwaliteit van geluidsweergave gedefinieerd en de standaard gezet voor prestaties, betrouwbaarheid en service. Een nieuw McIntosh-model heeft vele maanden of zelfs jaren nodig om van het eerste concept naar het eindproduct te gaan. Onderweg wordt het minutieus ontworpen en voortdurend verfijnd totdat het voldoet aan onze veeleisende normen. Vervolgens wordt het bekwame handwerk van onze medewerkers gecombineerd met onze enorme productiemogelijkheden om die ontwerpen om te zetten in gerespecteerde audioproducten voor thuis.

[mkd_section_title position=”center” title_tag=”h2″ text_font_weight=”100″ title=”Producten” title_color=”#837c71″]